Yogapølle

Som du kan se nedenfor er der mange Yogapøller at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi åbnet Yogamåtte.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Udvalgte Tilbud på Yogapøller

Vores robot har natten igennem helt automatisk kravlet adskillige billige internetbutikker fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Yogapøller, og har fundet nedenstående produkter til os her på Yogamåtte.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Alt for i dag

Fortæl meget gerne din omgangskreds om Yogamåtte.dk - det vil hjælpe os rigtig meget. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Yogamåtte.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen til flere gode tilbud på yogapøller.

Har du hørt om en yogapølle? 6 grunde til at du kommer til at elske dette yoga træningsredskab


Yoga er blevet en mere og mere populær sportsgren indenfor de sidste år. Det er utroligt afstressende, og så kombinerer det både styrketræning og udstræk, så du får slået to fluer med et smæk.

I og med vi lever i et samfund, hvor alting skal gå så hurtigt som muligt, så er der mange, der er vilde med yoga som en teknik til at sætte tempoet ned, slappe af og trække vejret. Det er utroligt effektivt, og uanset om du har en anden foretrukken sport ved siden af, så er yoga også et utroligt godt supplement til en aktiv rest-dag eller som afslutning på en hård træning.

Hvis du bliver helt grebet af sporten, så vil du opdage, at du vil få nemmere ved at udvikle dig, hvis du har det rette udstyr. En yogapølle er netop et redskab, der kan hjælpe dig på vej, så det bliver en smule nemmere at nå ud i de forskellige øvelser.

Hvis du vil blive klogere på, hvad en yogapølle er og hvorfor du skal have fingrene i en af slagsen, så kan du læse mere her, hvor du får 6 grunde til, at du skal købe en yogapølle.

Hvad er en yogapølle?

En yogapølle er en form for pude, der er formet som en cylinder. Den har typisk et betræk i bomuld eller et lignende materiale, der er fyldt ud med en form for indhold som for eksempel boghvedeskaller. Indholdet er valgt ud fra, at det skal kunne sikre den rigtige faste fornemmelse, mens yogapøllen samtidig skal beholde sin form over længere tid. Derfor er boghvedeskaller et populært materiale til netop dette formål.

Yogapøllen bruget som ekstra støtte i både sidde- og liggestillinger, når du dyrker yoga. Det er altså et redskab, der hjælper dig i din træning, gør den mere komfortabel og hjælper dig til at nå nye mål indenfor yoga.

En yogapølle er særligt velegnet til Restorativ yoga

Har du besluttet, at du vil prøve yoga af for at inkorporerer bevidst afslapning i hverdagen, så er restorativ yoga det rigtige sted at begynde. Og her er yogapøllen et utroligt velegnet redskab.

Der findes forskellige restorative yoga øvelser, som du kan kaste dig ud i. To af dem, kan du læse mere om her.

Understøttet bagoverbøjning

En øvelse, der bruges til restorativ yoga, er en understøttet bagoverbøjning. Her får du en blid åbning af brystet og inderlår, og du afspænder både for bækken og underliv.

Du udfører den på den måde, at du finder en yogapølle og bygger en lille forhøjning, som du kan læne dig henover. Du skal have en yogapølle, der er høj nok til, at du kan læne hovedet tilbage og hvile nakken. Sæt lænden mod yogapøllen, saml fodsålerne og læn dig tilbage. Du kan enten sætte en timer eller alarm på 10 minutter - eller hvor lang tid, du nu vil ligge der - og luk øjnene. Træk vejret stille og roligt og giv slip på alle spændingerne. Du kan eventuelt meditere i denne stilling og på den måde virkelig finde ind til dit indre og slappe helt af.

Balasana / Understøttet barnets stilling

Barnets stilling er en utroligt kendt og meget populær yoga stilling, der ofte bliver brugt - også i almindelig yoga. Den understøttede model føles som et langt kram, og den giver derfor et boost af hormonet oxytocin - altså kærlighedshormonet. Dette hormon er med til at sænke stresshormoner, hvorfor du med fordel kan lægge dig her efter arbejde, hvis du har haft lidt for travlt.

Det fungerer på den måde, at du lægger yogapøllen foran dig, placerer benene på hver side af yogapøllen, sætter dig tilbage på hælene og læner overkroppen frem og hen over yogapøllen. Læg din ene kind ned mod puden - sørg for at skifte side i løbet af din træning - og slap af.

Giv slip i alle muskler og tag nogle rolige og kontrollerede vejrtrækninger. Du kan eventuelt lytte til guidet meditation eller vejrtrækningsøvelser i denne stilling de første par gange, så du får nogle teknikker. Når du fokuserer på din vejrtrækning, så får du hjælp til at slippe tankemylderet, og du får mulighed for virkelig at slappe af.

Stræk ud i ryggen

En yogapølle er også et særligt velegnet redskab til at strække ryggen ud. Det kan både lindre rygsmerter, og det kan hjælpe dig til at få en bedre holdning i hverdagen.

Fisken

En øvelse, der virkelig hjælper på lænde- og nakkeproblemer samt på din kropsholdning i hverdagen, er kaldet fisken. Her lægger du dig ned på yogapøllen, så den ligger langs din rygsøjle. Du har hænderne under numsen så dine fingre danner en trekant - eller på en anden måde, hvis du finder det mere komfortabelt - og så tager du ellers bare nogle dybe vejrtrækninger.

Igen er det en øvelse, der er god at meditere i, da du slår to fluer med et smæk og virkelig sænker stressniveauet på den måde.

Sofastilling

En lignende øvelse er sofastillingen, hvor du stadig har yogapøllen placeret langs rygsøjlen. Du sætter dig på knæene med samlede knæ og sprede fødderne, så de er lidt bredere end hoftebredde. Herefter læner du dig forsigtigt tilbage over yogapøllen og ned på albuerne. Træk skulderbladene sammen, skyd brystet frem og lad hovedet hænge bagover.

Øvelsen kræver både styrke og smidighed, men den er utroligt behagelig, når først du har fysikken til det.