Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde Enlight yogapølle. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Enlight yogapølle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Enlight bolster/yogapølle (Lean – Midnight)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Den Intelligente Krop.

Her kan “Enlight bolster/yogapølle (Lean – Midnight)” fås til 369,- kr.

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

2: Enlight bolster/yogapølle (Aflang – Grå/Thunder)

Anden anbefaling har vi fundet hos Den Intelligente Krop, hvor du kan købe Enlight bolster/yogapølle (Aflang – Grå/Thunder) til kun 559,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne rektangulære airCORE Bolster eller Yogapølle har en let og kompakt form, med et maskinvaskbart microfiber betræk, der er blødt at røre ved.Ved brug af airCORE teknologi, er kernen af luftfyldte lo…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

3: Enlight bolster/yogapølle (Rund – Grå/Thunder)

Næste anbefaling er “Enlight bolster/yogapølle (Rund – Grå/Thunder)”.

Dagens bedste tilbud på “Enlight bolster/yogapølle (Rund – Grå/Thunder)” har vi fundet hos Den Intelligente Krop hvor prisen lige nu er 509,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne runde yogapølle med airCORE og Cocona teknolig, har en let og kompakt form, med et maskinvaskbart microfiber betræk, der er blødt at røre ved.Ved brug af airCORE teknologi, er kernen af luftfyldte lommer, k…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

4: Enlight bolster/yogapølle (Lean – Grå/Thunder)

Produkt nummer 4 på vores “Enlight yogapølle-liste” er Enlight bolster/yogapølle (Lean – Grå/Thunder) som du lige nu kan købe for 369,- hos Den Intelligente Krop

Forhandlerens beskrivelse:
The Lean airCORE Bolster features a lightweight and compact form for easy usage and storage.The new Lean airCORE Bolster features a lightweight and compact design, easy for usage and storage.
The airCORE™ Bolster features a lighter weight form, firm cus…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

5: Enlight bolster/yogapølle (Rektang – Midnight)

Sidste produkt på vores liste er Enlight bolster/yogapølle (Rektang – Midnight) som vi har fundet til 559,- hos Den Intelligente Krop.

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Enlight yogapølle i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Enlight yogapølle:

Dyreste Enlight Yogapølle på listen er Manduka enlight ROUND bolster yogapølle – Deep Sea fra Youryogashop med en pris på 600.00. Billigste udvalgte Yogapølle er Enlight bolster/yogapølle (Lean – Midnight) som du kan købe for 369.00 hos Den Intelligente Krop. Forskellen på de to priser er 231 kr.
Ovenstående Enlight Yogapølle data og priser er hentet fra 2 butikker (Den Intelligente Krop, Youryogashop). Alle Enlight Yogapølle tilbud er opdateret i dag 02-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogapølle guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogapølle blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogapølle: