Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde yogabukser. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle yogabukser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Yoga bukser LOOSE, økologisk – Oliven Grøn XSmall

 • Dagens pris: 429,- kr.
 • Fundet hos Youryogashop
 • Farver: Olivengrøn, Grøn
 • Størrelse: xsmall

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Youryogashop.

Her kan “Yoga bukser LOOSE, økologisk – Oliven Grøn XSmall” fås til 429,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga bukser LOOSE – Oliven Grøn fra Lotuscrafts Bløde og behagelige løse yoga bukser med en bred kant foroven.
Bukserne er fremstillet i økologisk bomuld til sporty og afslappet brug i yoga og fritid.
Bukserne har lommer i siderne. Med disse yogabukser i…

Se hos Youryogashop ❯❯

2: Yogabukser Herre, økologisk – Denim blå Large

Anden anbefaling har vi fundet hos Youryogashop, hvor du kan købe Yogabukser Herre, økologisk – Denim blå Large til kun 469,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denimblå herre yogabukser fra The Spirit of OM Behagelige økologiske bukser til yoga, meditation, Tai Chi, Qi Gong, som arbejdsbukser til terapeutiske behandlinger eller som et smart & velsiddende alternativ til joggingbukser, når du slapper af derhjemme….

Se hos Youryogashop ❯❯

3: Yoga bukser LOOSE, økologisk – Oliven Grøn Large

 • Dagens pris: 429,- kr.
 • Fundet hos Youryogashop
 • Farver: Grøn, Olivengrøn

Næste anbefaling er “Yoga bukser LOOSE, økologisk – Oliven Grøn Large”.

Dagens bedste tilbud på “Yoga bukser LOOSE, økologisk – Oliven Grøn Large” har vi fundet hos Youryogashop hvor prisen lige nu er 429,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga bukser LOOSE – Oliven Grøn fra Lotuscrafts Bløde og behagelige løse yoga bukser med en bred kant foroven.
Bukserne er fremstillet i økologisk bomuld til sporty og afslappet brug i yoga og fritid.
Bukserne har lommer i siderne. Med disse yogabukser i…

Se hos Youryogashop ❯❯

4: Yogamii MUDRA yogabukser, økologisk – Dusty Blue Medium

Produkt nummer 4 på vores “yogabukser-liste” er Yogamii MUDRA yogabukser, økologisk – Dusty Blue Medium som du lige nu kan købe for 699,- hos Youryogashop

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske MUDRA yogabukser – Dusty Blue Mudra yogabukser fra det danske GOTS certifcerede mærke Yogamii. Cool og afslappet pasform gør Mudra bukser perfekte til yoga, træning eller til afslappet hverdagsbrug. Kvaliteten er smørblød og strækbar for at giv…

Se hos Youryogashop ❯❯

5: Yoga bukser LOOSE, økologisk – Sort XLarge

 • Dagens pris: 429,- kr.
 • Fundet hos Youryogashop
 • Farve: Sort
 • Størrelse: xlarge

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga bukser LOOSE – Sort fra Lotuscrafts Kommer på lager 7.12.2022 Bløde og behagelige løse yoga bukser med en bred kant foroven.
Bukserne er fremstillet i økologisk bomuld til sporty og afslappet brug i yoga og fritid.
Bukserne har lommer i siderne. Med…

Se hos Youryogashop ❯❯

6: Yogabukser Herre, økologisk – Mørk grøn XLarge

 • Dagens pris: 469,- kr.
 • Fundet hos Youryogashop
 • Farver: Grøn, Mørk
 • Størrelse: xlarge

Forhandlerens beskrivelse:
Mørkegrønne herre yogabukser The Spirit of OM Behagelige til yoga, meditation, Tai Chi, Qi Gong, som arbejdsbukser til terapeutiske behandlinger eller som et smart & velsiddende alternativ til joggingbukser, når du slapper af derhjemme. Elastik i taljen o…

Se hos Youryogashop ❯❯

7: Yoga bukser til mænd, økologisk – Sort Medium

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga bukser til mænd – Sort  Bløde og behagelige Lotuscrafts yoga bukser til mænd.
Bukserne er fremstillet i økologisk bomuld til sporty og afslappet brug i yoga og fritid.
Bukserne har lommer i siderne. Med disse yogabukser i blød bomuldsstretch kan du…

Se hos Youryogashop ❯❯

8: Yogamii MUDRA herre yogabukser, økologisk – Dusty Blue Large

Sidste produkt på vores liste er Yogamii MUDRA herre yogabukser, økologisk – Dusty Blue Large som vi har fundet til 699,- hos Youryogashop.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske MUDRA herre yogabukser – Dusty Blue Mudra yoga bukser til mænd fra det danske GOTS certificerede mærke Yogamii. De GOTS-certificerede Mudra-bukser har vist sig at være en af ​​vores mest populære styles, og med god grund er de vanvittigt ko…

Se hos Youryogashop ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste yogabukser i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse yogabukser:

Dyreste Yogabukser på listen er Nanna Flow Yoga bukser – Lilac Marble XLarge fra Youryogashop med en pris på 700.00. Billigste udvalgte Yogabukser er The New Yoga Bukser Black Iris som du kan købe for 279.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 421 kr.
Ovenstående Yogabukser data og priser er hentet fra 5 butikker (Youryogashop, Intersport DK, Wonder Living, Luksusbaby Danmark, Bog & Mystik). Alle Yogabukser tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogabukser guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogabukser blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogabukser:

3 ting du skal overveje når du vælger yogabukser og 3 tips til at få mest ud af din yogatræning

Yoga er blevet en mere og mere populær sport. Den træner både styrke og fleksibilitet i kroppen, og så giver den sindsro, hvilket er noget, som mange har svært ved at finde i den verden, som vi lever i.

Har du problemer med at finde ro og sætte tempoet ned, så prøv yoga – det kan være en stor hjælp, og det kan bringe dig enormt meget livsglæde.

Hvis du overvejer det, så er det vigtigt, at du har det rette tøj. Der er flere forskellige ting, som du skal være opmærksomme på, når du køber dine første yogabukser. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke du vælger, og hvis du er helt på bar bund med de mange forskellige muligheder, så kan det være utroligt svært at vælge.

Bliv klogere på det rette valg af yogabukser lige her, samt få nogle tips og tricks til, hvordan du får mest ud af din træning.

Længde på dine yogabukser

Først og fremmest skal du være opmærksom på længden. Den kan nemlig have indflydelse på din træning alt afhængig af hvilken type yoga, som du foretrækker at dyrke.

De mest populære længder på yogabukser er enten til midt på længden eller fuld længde. Yogabukser i fuld længde er gode til dgi, der ofte laver øvelser, hvor du balancerer på armene og derfor får svedige arme. Hvis armene er svedige, så kan de glide, når du støtter dem mod benene. Et lag imellem kan derfor give et bedre tag.

Nogle fuld længde bukser har et bånd, der kan sættes om hælen, så bukserne ikke glider op i løbet af træningen. Hvis det er en bekymring, som du har, så kan du prøve nogle af denne type.

Der findes også yogashorts på markedet, hvis ikke du er interesseret i et par yogabukser. De er oplagte, hvis du sveder meget under din træning eller dyrker hot yoga, hvor du ofte ikke har ret meget tøj på. Denne type shorts er ikke for alle, da de typisk er lavet i et spandex-materiale, der kan kravle op på nogen. Der findes dog også mange, der har fundet modeller, der passer til lige netop deres kropstype, og derfor er det ikke et problem.

Yogabukserne pasform

Pasformen på yogabukser er også vigtig, da det er denne, som selve komforten ofte ligger i. Der findes både løse og tætsiddende yogabukser, og begge stilarter er meget populære. Dog egner de sig til forskellige formål, så du skal ikke nødvendigvis udelukkende vælge baseret på udseende.

De løse yogabukser egner sig bedst og primært til langsom yoga som for eksempel yin-yoga. Hvis det er denne type yoga, som du primært dyrker, kan du sagtens vælge denne model, men hvis du foretrækker power yoga eller en anden type mere aktiv yoga, så kan de løstsiddende yogabukser være en gene og de kan stoppe den frie bevægelighed.

Et alternativ, hvis du er opsat på at vælge løstsiddende yogabukser til power yoga, er et par bukser, der sidder stramt om anklerne, men de helt tætsiddende vil være din bedste mulighed.

Dermed er de også den bedste mulighed, hvis du ikke har besluttet dig endnu, eller dyrker begge typer yoga.

Derudover skal du også vælge imellem enten en almindelige talje højde eller en høj talje højde. De højtaljede vil være dem, der kan være med dig i enhver øvelse, men hvis du foretrækker en almindelig talje højde, så kan du altid prøve dem af – test dem særligt i solhilsen eller andre foroverbøjede stillinger, hvis du vil være sikker på, at de ikke glider ned.

Materialet som yogabukserne er lavet i

Ligesom ved alt andet sportstøj, så spiller materialet en væsentlig rolle, når du udvælger dine yoga bukser. Dine yoga bukser skal være fleksible, behagelig og åndbare, og afhængig af typen af yoga, som du foretrækker, kan det være en fordel, at de er svedabsorberende.

En blanding af polyester, nylon og spandex egner sig ofte godt, og er et populært valg. Vær desuden opmærksom på, at nogle materialer er tynde og dermed og kan være gennemsigtige.

Hav udstyret i orden

Yoga er en sport, der kan udføres med en meget begrænset mængde udstyr. En yogamåtte er faktisk det eneste, som du behøver.

Dog kan du også få stor glæde ud af at have tøj og eventuelle redskaber ved hånden, da det giver dig den mest fordelagtige træning og de bedste forudsætninger for at nå dine mål.

Vær til stede i øjeblikket

Yoga er en sport, hvor det handler om at mærke efter i kroppen og være opmærksom på sin vejrtrækning. Det er ikke kun en sport, der udføres for kroppens skyld, men også for sindets. Derfor får du mest ud af din træning, hvis du arbejder på at være til stede i nuet, når du udfører sporten.

Vær hele tiden opmærksom på din vejrtrækning og på, hvordan din krop reagerer på de forskellige øvelser. Vær opmærksom på din form og pres dig selv en smule en gang imellem.

Det rette miljø

Du kan også gøre noget helt særligt ud af din yogatræning, hvis du finder det rette miljø.

Hvis du dyrker yoga i et klasseforum, så er det selvfølgelig ikke op til dig hvilket miljø, du befinder dig i. Dyrker du til gengæld yoga i hjemmet, så kan du overveje at dedikere et rum til din træning.

Du kan også søge ud i naturen, hvor du kan fokusere på lydene omkring dig.