Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde yogapølle. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle yogapølle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lotuscrafts Large Restorativ Yoga pølle med kapok – Anthracit

  • Dagens pris: 499,- kr.
  • Fundet hos Youryogashop
  • Materiale: Kapok

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Youryogashop.

Her kan “Lotuscrafts Large Restorativ Yoga pølle med kapok – Anthracit” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stor Restorativ yoga pølle fra Lotuscrafts – Anthracit Særdeles velegnet til Restorativ yoga eller Yin yoga.
Økologisk GOTS certificeret bomuldstof og med fyld af kapok. Mål: 72 x 30 x 20 cm. (længde, bredde, højde)…

Se hos Youryogashop ❯❯

2: Yoga pølle m. boghvedeskaller, Asana (Grå)

Anden anbefaling har vi fundet hos Den Intelligente Krop, hvor du kan købe Yoga pølle m. boghvedeskaller, Asana (Grå) til kun 319,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Asana bolster/pølle med kraftigt 100% økologisk og GOTS certificeret bomuldsbetræk, samt inderpuden fyldt med boghvedeskaller.Asana yogapøllen er fyldt med boghvedeskaller, der sikrer den "rigtige" fast…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

3: Yoga pølle m. bomulds Kapok, Asana (Natur)

Næste anbefaling er “Yoga pølle m. bomulds Kapok, Asana (Natur)”.

Dagens bedste tilbud på “Yoga pølle m. bomulds Kapok, Asana (Natur)” har vi fundet hos Den Intelligente Krop hvor prisen lige nu er 319,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Asana bolster/pølle med kraftigt 100% økologisk og GOTS certificeret bomuldsbetræk, samt inderpuden fyldt med bomuldskapok.Asana yogapøllen er fyldt med Kapok, der sikrer en noget blødere fornemmelse e…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

4: Lotuscrafts Small Restorativ Yoga pølle med kapok – Cornflower

  • Dagens pris: 379,- kr.
  • Fundet hos Youryogashop
  • Materiale: Kapok

Sidste produkt på vores liste er Lotuscrafts Small Restorativ Yoga pølle med kapok – Cornflower som vi har fundet til 379,- hos Youryogashop.

Forhandlerens beskrivelse:
Fleksibel, lettere & lav yogapølle i økologisk bomuld – Cornflower Fyldet gør at pøllen er let, blød og nemt tilpasser sig. Den lavere højde, kan være behagelig i bagoverbøjninger, indtil kroppen er smidig nok til den større cylinderformede yogapølle elle…

Se hos Youryogashop ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste yogapølle i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse yogapølle:

Dyreste Yogapølle på listen er Manduka Yogapølle i uld – Rund (Grå) fra Den Intelligente Krop med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Yogapølle er Yoga pølle m. boghvedeskaller, Asana (Grå) som du kan købe for 319.00 hos Den Intelligente Krop. Forskellen på de to priser er 480 kr.
Ovenstående Yogapølle data og priser er hentet fra 3 butikker (Youryogashop, Den Intelligente Krop, Økofamilien). Alle Yogapølle tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogapølle guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogapølle blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogapølle:

Har du hørt om en yogapølle? 6 grunde til at du kommer til at elske dette yoga træningsredskab

Yoga er blevet en mere og mere populær sportsgren indenfor de sidste år. Det er utroligt afstressende, og så kombinerer det både styrketræning og udstræk, så du får slået to fluer med et smæk.

I og med vi lever i et samfund, hvor alting skal gå så hurtigt som muligt, så er der mange, der er vilde med yoga som en teknik til at sætte tempoet ned, slappe af og trække vejret. Det er utroligt effektivt, og uanset om du har en anden foretrukken sport ved siden af, så er yoga også et utroligt godt supplement til en aktiv rest-dag eller som afslutning på en hård træning.

Hvis du bliver helt grebet af sporten, så vil du opdage, at du vil få nemmere ved at udvikle dig, hvis du har det rette udstyr. En yogapølle er netop et redskab, der kan hjælpe dig på vej, så det bliver en smule nemmere at nå ud i de forskellige øvelser.

Hvis du vil blive klogere på, hvad en yogapølle er og hvorfor du skal have fingrene i en af slagsen, så kan du læse mere her, hvor du får 6 grunde til, at du skal købe en yogapølle.

Hvad er en yogapølle?

En yogapølle er en form for pude, der er formet som en cylinder. Den har typisk et betræk i bomuld eller et lignende materiale, der er fyldt ud med en form for indhold som for eksempel boghvedeskaller. Indholdet er valgt ud fra, at det skal kunne sikre den rigtige faste fornemmelse, mens yogapøllen samtidig skal beholde sin form over længere tid. Derfor er boghvedeskaller et populært materiale til netop dette formål.

Yogapøllen bruget som ekstra støtte i både sidde- og liggestillinger, når du dyrker yoga. Det er altså et redskab, der hjælper dig i din træning, gør den mere komfortabel og hjælper dig til at nå nye mål indenfor yoga.

En yogapølle er særligt velegnet til Restorativ yoga

Har du besluttet, at du vil prøve yoga af for at inkorporerer bevidst afslapning i hverdagen, så er restorativ yoga det rigtige sted at begynde. Og her er yogapøllen et utroligt velegnet redskab.

Der findes forskellige restorative yoga øvelser, som du kan kaste dig ud i. To af dem, kan du læse mere om her.

Understøttet bagoverbøjning

En øvelse, der bruges til restorativ yoga, er en understøttet bagoverbøjning. Her får du en blid åbning af brystet og inderlår, og du afspænder både for bækken og underliv.

Du udfører den på den måde, at du finder en yogapølle og bygger en lille forhøjning, som du kan læne dig henover. Du skal have en yogapølle, der er høj nok til, at du kan læne hovedet tilbage og hvile nakken. Sæt lænden mod yogapøllen, saml fodsålerne og læn dig tilbage. Du kan enten sætte en timer eller alarm på 10 minutter – eller hvor lang tid, du nu vil ligge der – og luk øjnene. Træk vejret stille og roligt og giv slip på alle spændingerne. Du kan eventuelt meditere i denne stilling og på den måde virkelig finde ind til dit indre og slappe helt af.

Balasana / Understøttet barnets stilling

Barnets stilling er en utroligt kendt og meget populær yoga stilling, der ofte bliver brugt – også i almindelig yoga. Den understøttede model føles som et langt kram, og den giver derfor et boost af hormonet oxytocin – altså kærlighedshormonet. Dette hormon er med til at sænke stresshormoner, hvorfor du med fordel kan lægge dig her efter arbejde, hvis du har haft lidt for travlt.

Det fungerer på den måde, at du lægger yogapøllen foran dig, placerer benene på hver side af yogapøllen, sætter dig tilbage på hælene og læner overkroppen frem og hen over yogapøllen. Læg din ene kind ned mod puden – sørg for at skifte side i løbet af din træning – og slap af.

Giv slip i alle muskler og tag nogle rolige og kontrollerede vejrtrækninger. Du kan eventuelt lytte til guidet meditation eller vejrtrækningsøvelser i denne stilling de første par gange, så du får nogle teknikker. Når du fokuserer på din vejrtrækning, så får du hjælp til at slippe tankemylderet, og du får mulighed for virkelig at slappe af.

Stræk ud i ryggen

En yogapølle er også et særligt velegnet redskab til at strække ryggen ud. Det kan både lindre rygsmerter, og det kan hjælpe dig til at få en bedre holdning i hverdagen.

Fisken

En øvelse, der virkelig hjælper på lænde- og nakkeproblemer samt på din kropsholdning i hverdagen, er kaldet fisken. Her lægger du dig ned på yogapøllen, så den ligger langs din rygsøjle. Du har hænderne under numsen så dine fingre danner en trekant – eller på en anden måde, hvis du finder det mere komfortabelt – og så tager du ellers bare nogle dybe vejrtrækninger.

Igen er det en øvelse, der er god at meditere i, da du slår to fluer med et smæk og virkelig sænker stressniveauet på den måde.

Sofastilling

En lignende øvelse er sofastillingen, hvor du stadig har yogapøllen placeret langs rygsøjlen. Du sætter dig på knæene med samlede knæ og sprede fødderne, så de er lidt bredere end hoftebredde. Herefter læner du dig forsigtigt tilbage over yogapøllen og ned på albuerne. Træk skulderbladene sammen, skyd brystet frem og lad hovedet hænge bagover.

Øvelsen kræver både styrke og smidighed, men den er utroligt behagelig, når først du har fysikken til det.