Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde yogablok. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle yogablok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aserve Yogablok Blå (1 stk)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Aserve Yogablok Blå (1 stk)” fås til 80,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dig selv ekstra støtte og stræk under din yogaøvelser….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Aserve Yogablok Lilla (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Aserve Yogablok Lilla (1 stk) til kun 80,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få ekstra hjælp til dine yogaøvelser med Aserve yogablok.Yogablokken kan være en hjælp under træningen til f.eks.
i forbindelse med udstræk. Yogablokken kan hjælpe med at holde kroppen lige under øvelser samt give den nødvendige støtte. Denne yogablok har…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Moonchild Yoga blok, Recycled Foam – Sand

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • Fundet hos Youryogashop
  • Mærke: Moonchild
  • Farve: Sand

Næste anbefaling er “Moonchild Yoga blok, Recycled Foam – Sand”.

Dagens bedste tilbud på “Moonchild Yoga blok, Recycled Foam – Sand” har vi fundet hos Youryogashop hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga blok fra Moonchild – SAND Recycled Foam Block er holdbar, let, har et behageligt grip og er udformet til optimal funktionalitet under din yogapraksis. Findes i flere farver. Mål: 23 x 15 x 10cm – Indeholder minimum 55% recycled EVA foam   Designed i…

Se hos Youryogashop ❯❯

4: Manduka Recycled Foam Yoga Blok – Midnight

Sidste produkt på vores liste er Manduka Recycled Foam Yoga Blok – Midnight som vi har fundet til 145,- hos Youryogashop.

Forhandlerens beskrivelse:
Manduka yogablok Recyled Foam - Midnight Letvægts yogablok til at støtte din yogapraksis.  Foretrækker du en fast skumblok til din yogapraksis kan den ikke produceres økologisk.
Men Manduka tager stilling til materialevalg og her får du en funktionel &…

Se hos Youryogashop ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste yogablok i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse yogablok:

Dyreste Yogablok på listen er Odin Pakketilbud Yogamåtte + 2 stk Kork Yogablokke fra Apuls.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Yogablok er Yoga Blok Lilla som du kan købe for 30.00 hos Fitnessengros.dk. Forskellen på de to priser er 269 kr.
Ovenstående Yogablok data og priser er hentet fra 12 butikker (Helsebixen.dk, Youryogashop, Satana.dk, Plusshop.dk, Apuls.dk, Fitnessengros.dk, Flowlife DK, Bog & Mystik, Med24, Hjemmets, Den Intelligente Krop, Fitnessshoppen.dk). Alle Yogablok tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogablok guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogablok blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogablok:

Du kommer til at elske din nye yoga blok – her er 6 gode grunde

Vi lever i en verden, hvor det handler om at gøre alting så hurtigt som overhovedet muligt. Og det er ikke nødvendigvis altid en fordel. Selvom det giver et effektivt arbejdsmiljø, hvor du kan få en masse gjort færdigt i løbet af kortere tid, så giver det også nogle problemer i fritiden, hvis ikke du kan finde ud af at sætte tempoet ned igen.

Som en reaktion på denne tendens, så er yoga blevet mere og mere populært i løbet af de seneste år. Det er nemlig en måde, hvorpå du kan slå to fluer med et smæk og samtidig stoppe op for at trække vejret.

Styrk kroppens muskler med en yogablok

Yoga er en sport, men der er mange, der ikke betragter den som en ”ægte” sport, fordi de ikke mener, at det er hårdt og effektivt nok. Det er dog en fejl at se på yoga på denne måde. Faktisk er yoga en sport, der rammer alle musklerne i kroppen, og det er derfor faktisk utroligt effektivt, hvis du gerne vil være stærkere.

Når du udfører de forskellige øvelser, vil du ofte kommer ud i nogle stillinger, hvor du skal holde dig selv oppe, hvilket kræver en vis styrke fra enten arme, ben eller begge dele. Dine mavemuskler vil som udgangspunkt også altid være i gang, da de hjælper dig med at holde balancen og stabilisere kroppen.

Med yogablokke som hjælp bliver det nemmere i nogle øvelser, men det vil også være en udfordring i andre, da balance overfladen bliver mindre. Derfor giver det en mere avanceret og varieret træning med yogablokke.

Forbedrer din balance

Som sagt hjælper yoga på yogablokke også på din balance – men det er faktisk noget, som yoga i det hele taget gør. Det er nemlig ikke bare lige sådan at holde balancen på en arm og et ben, mens du strækker kroppen, og det er heller ikke alle, der kan balancere på armene uden at have en væg bag sig.

Alle de ting er dog noget, som du kommer tættere på at kunne for hver træning, hvis du dyrker yoga. Og balance er bestemt ikke noget, som du skal tage for givet. Balance kan faktisk hjælpe dig i dine andre yndlings sportsgrene, og det kan også hjælpe dig i hverdagen.

Forbedrer din fleksibilitet

Mens du styrker alle kroppens muskler, vil du højest sandsynligt også forbedre din fleksibilitet – det er nemlig det, som yoga er mest kendt for at gøre.

Yoga arbejder nemlig meget med udstrækning af musklerne, så du kan bevæge dig ud i nogle yderpositioner. Det forbedrer din fleksibilitet, hvilket hjælper dig med at undgå skader. Når du arbejder dig ud mod disse yderpositioner, så er yogablokkene en stor hjælp, da du kan holde korrekt form, selvom du ikke er smidig nok til at ramme øvelsen til perfektion.

Undgå smerter i kroppen

Fordi du styrker dine muskler og din fleksibilitet, kan yoga hjælpe dig med at undgå smerter i kroppen, der kommer som resultat af dit arbejde.

Der er utroligt mange, der sidder foran en skærm hele dagen, og det er ikke sundt for kroppen, fordi vi simpelthen ikke er skabt til at bruge vores tid på den måde. Hvis du arbejder på kontor eller af anden årsag bruger meget tid på at sidde ned, så kan du altså med fordel bruge tid på yoga, når du kommer hjem.

Yoga hjælper dig med at strække kroppen ud, og særligt med brug af yogablokke, bliver det utroligt effektiv. Derfor er der mange, der bruger det til at løsne op i skuldre og nakke, hvis de allerede døjer med smerter i disse områder. Dog kan det også være en fordel at begynde træningen, inden du døjer med smerter, da det jo er at foretrække at undgå smerterne i det hele taget.

Der er masser af ressourcer tilgængelige

At dyrke yoga hjemmefra virker måske en smule umuligt og uoverskueligt, hvis du aldrig har været til en yogatime før. Men det er det faktisk ikke.

Der er utroligt mange ressourcer tilgængelig på nettet, der hjælper dig i gang med din træning.

Der er for eksempel flere tusinde yoga videoer på YouTube, hvor instruktøren laver de forskellige øvelser i samme tempo, som du skal gøre dem. På den måde er det altså ligesom at være til time, bortset fra de selvfølgelig ikke kan holde øje med din form og rette dig ind undervejs.

Når du begynder at indarbejde yogablokke i din træning, så er det en utroligt stor hjælp at se, hvordan andre vælger at bruge dem, da du ellers nemt kan føle dig en smule tabt og forvirret over, hvad du egentligt skal bruge dem til.

Udstyr til yoga er billigt – også yogablokkene

Du behøver ikke en masse udstyr til at komme i gang med at dyrke yoga, hvilket gør det utroligt billigt at komme i gang. 

Du behøver først og fremmest ikke at betale for at komme i fitnesscenter eller for at være med til timen.

Derudover så er det meste yogaudstyr utroligt billigt. Både en yogamåtte og yogablokke kan købes for under tusinde kroner til sammen, og en begge dele er noget, du af og til kan finde som spottilbud i Netto. Det er altså ikke prisen, der skal afholde dig fra at komme i gang.