Yogamåtte.dk: Find blandt 741 Produkter | 8 Kategorier | 21 Brands | 50 Forhandlere

Bedste Yogabold: Se top 13

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde yogabolde. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 13 yogabolde

  De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på yogabolde | ✅ Yogabold-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 13 bedste yogabolde

  Her kan du se hele vores liste over de bedste yogabolde som du kan finde lige nu.

  1: Toorx Yoga Træningsbold - Ø25 cm

  Hvorfor vælge Toorx Yoga Træningsbold - Ø25 cm?

  TOORX Yoga bold er et super fint redskab til bl.a. yogaøvelser. Bolden kan være med til at reducere spændinger i musklerne samt øge din udholdenhed i muskulaturen, hvilket medfører en stærk og smidig krop med en rigtig god balance. Bolden fås i en smart l

  2: Træningsbold med træningselastikker

  Hvorfor vælge Træningsbold med træningselastikker?

  Træningsbold der styrker muskelkorsettet og viser særlig opmærksomhed til de små muskler omkring leddene især ved mave og ryg. Når du bruger en stor træningsbold som denne på Ø65 cm får du mulighed for at styrke hele kroppens muskulatur sikkert, effektivt

  3: Ecobody yogabold 85 cm

  Ecobody yogabold 85 cm

  Hvorfor vælge Ecobody yogabold 85 cm?

  Ecobody yogabold 85 cmOppustelig yogabold / pilates træningsbold på Ø85 cm (large) fra Ecobody. Ecobody yogabold er velegnet til træning af dybe mave- og rygmuskler - ligesom yogabolden også er ideel til balance og koordinationsøvelser.Leveres med: 1 stk.

  4: Yoga Bold Pink 85 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Pink 85 Cm?

  5: Yoga Bold Rød 75 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Rød 75 Cm?

  6: Yoga Bold Blå 75 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Blå 75 Cm?

  7: Yoga Bold Pink 75 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Pink 75 Cm?

  8: Yoga Bold Rød 25 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Rød 25 Cm?

  9: Yoga Bold Grå 85 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Grå 85 Cm?

  10: Yoga Bold Grå 25 cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Grå 25 cm?

  11: Yoga Bold Grå 45 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Grå 45 Cm?

  12: Yoga Bold 25 Cm Pink

  Hvorfor vælge Yoga Bold 25 Cm Pink?

  13: Yoga Bold Lilla 25 Cm

  Hvorfor vælge Yoga Bold Lilla 25 Cm?

  Yogabolde fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste yogabolde på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige yogabold til dine behov:

  5 måder hvorpå en yoga bold kan forbedre din yogatræning

  Yoga bolden har været et populært redskab blandt fysioterapeuter i mange år, og det er også et stabilt redskab i både fitnesscentre og sportshaller.

  Hvad er en yoga bold?

  Du har garanteret allerede set en yoga bold, og mens du sidder og læser dette, har du måske også et klart billede af, hvordan den ser ud. De findes nemlig både i fitnesscentre og sportshaller, og de bliver brugt både for sjov og som et nøje udvalgt redskab til træningen.

  Boldene findes i mange forskellige størrelser, men det er karakteristiske ved at være store og bløde. De er særligt gode til mave- og rygøvelser, men du kan faktisk træne hele kroppen med en bold - særligt hvis du gerne vil arbejde på din balance.

  Hvis du er interesseret i de mange muligheder, som en yoga bold kan tilbyde dig, så er det rent prismæssigt et af de billigste redskaber, som du kan investere i.

  Du kan udføre mange forskellige øvelser med en yoga bold

  En af de første grunde til at yoga bolden kan forbedre din træning er, at du kan udføre så mange forskellige øvelser med den. Faktisk kan du træne hele kroppen ved hjælp af en yoga bold, og træningen kan endda være utroligt effektiv.

  Eksempler på øvelser til maven kan for eksempel være ball-crunch, planken, rollaway, ryg-extensions og twists.

  Eksempler på øvelser til overkroppen er wall-pushups og ball dips.

  Eksempler på øvelser til underkroppen inkluderer wall squats og leg curls.

  Alle øvelserne kan foregå i hjemmet

  Der er mange, der ikke føler sig komfortable med at tage ned i et fitnesscenter. Der er også mange, der ikke synes, at de har tiden til det. Hvad er løsningen? Selvfølgelig at træne i hjemmet.

  Med en yoga bold kan du træne og styrke alle musklerne i kroppen samtidig med, at du også træner din mobilitet og bevægelighed.

  Det kræver blot et enkelt redskab - nemlig yoga bolden - før du har et helt hjemmefitness, der kan holde din krop sund og i gang.

  Hvis du foretrækker at træne derhjemme, kan du altså hurtigt opgradere din træning med en yoga bold.

  Et fantastisk redskab til at undgå genoptræning

  Langt de fleste mennesker er blevet sat ind i et genoptræningsprogram på et eller andet tidspunkt - særligt dem, der lever aktivt.

  Hvis du dyrker sport, så kan du nemt blive så begejstret, at du glemmer en eller anden lille detaljer, der ender med at resultere i en lang genoptræningsperiode, hvor du er sat ud af spillet.

  Selvom det bedste middel mod dette selvfølgelig er altid at tænke dine handlinger igennem, så kan et andet middel være en yoga bold. Jo mere mobil og fleksibel din krop er, jo nemmere har du nemlig ved at undgå skader.

  Et fantastisk redskab til at komme igennem genoptræningen

  Hvis uheldet allerede er sket, så er yoga bolden til gengæld også det perfekte redskab til at komme succesfuldt igennem genoptræningen.

  Netop fordi yoga bolden er med til at forbedre din mobilitet og bevægelighed, så bruger fysioterapeuter aktivt yoga bolden, når de hjælper atleter tilbage fra skader og også når de hjælper almindelige mennesker tilbage til hverdagen efter alvorlige skader.

  Afhjælp muskelsmerter og spændinger

  En yoga bold er - som navnet på redskabet antyder - også et fantastisk redskab til yoga. Dermed kan den altså også bruges til at afhjælpe muskelsmerter og spændinger i kroppen.

  Mange af os sidder flere timer foran computeren - enten fordi vi går i skole og låst fast til skolebænken, eller fordi vi arbejder på kontor.

  Uheldigvis er vores kroppe ikke skabt til at sidde stille, og derfor kommer du altså rigtigt langt med en omgang træning efter arbejdet. Det kan for eksempel være yoga, hvor du har fokus på ryg, skuldre og nakke, da det kan afhjælpe de problemer, som denne arbejdsstilling ellers forårsager i kroppen.

  Hvis du har haft en hård træning og musklerne er spændte, så kan yoga også hjælpe på dette, og på den måde hjælpe dig hurtigere tilbage i fitnesscenteret.

  Prøv dig frem med forskellige øvelser og styrk kroppen, mens du samtidig bliver bedre tilpas.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top