Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde yogabold. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle yogabold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Yoga Bold Grå 85 Cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PanzerScreen.dk.

Her kan “Yoga Bold Grå 85 Cm” fås til 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold Grå 85 Cm Yoga Bold Grå 85 Cm….

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

2: Yoga Bold Lilla 85 Cm

Anden anbefaling har vi fundet hos PanzerScreen.dk, hvor du kan købe Yoga Bold Lilla 85 Cm til kun 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold Lilla 85 Cm Yoga Bold Lilla 85 Cm er lavet af tykt og miljøvenligt PVC materiale.
Med det glid-sikre materiale træner du både din balance og krop.
Med Yoga Bold Lilla 85 Cm er du sikret høj-professionel træning og kan således få den bedste fitn…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

3: Yoga Bold Grå 45 Cm

Næste anbefaling er “Yoga Bold Grå 45 Cm”.

Dagens bedste tilbud på “Yoga Bold Grå 45 Cm” har vi fundet hos PanzerScreen.dk hvor prisen lige nu er 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold Grå 45 Cm Yoga Bold Grå 45 Cm….

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

4: Yoga Bold Rød 25 Cm

Produkt nummer 4 på vores “yogabold-liste” er Yoga Bold Rød 25 Cm som du lige nu kan købe for 89,- hos PanzerScreen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold Rød 25 Cm Yoga Bold Rød 25 Cm giver dig muligheden for at kunne tage træningen med dig hjem, så du slipper for at skulle komme ned i fitnesscenteret eller til genoptræningen.
Yogabolden giver dig nemlig muligheden for at kunne bygge på flere øv…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

5: Yoga Bold Grå 25 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold Grå 25 cm Yoga Bold Grå 25 cm er den klassiske yoga bold, som man ser i diverse fitnesscentre og ved fysioterapeuter, da det er en af de bedste muligheder for at starte sin træning op.
Yogabolden åbner døren for diverse træningsøvelser, som man…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

6: Yoga Bold 25 Cm Pink

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold 25 Cm Pink Yoga Bold 25 Cm Pink kan anvendes til hjemmetræningen, hvor den åbner dørene for andre typer af træningsøvelser.
Vi har et stort udvalg af Yoga bolde i forskellige størrelse og farver så vi har helt sikkert den du søger.
Yogabolden k…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

7: Yoga Bold Pink 85 Cm

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold Pink 85 Cm Yoga Bold Pink 85 Cm….

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

8: Yoga Bold Lilla 25 Cm

Sidste produkt på vores liste er Yoga Bold Lilla 25 Cm som vi har fundet til 89,- hos PanzerScreen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga Bold Lilla 25 Cm Tag træningen med hjem med Yoga Bold Lilla 25 Cm. Yogabolden er af tyk og miljøvenligt PVC materiale som er glid-sikret, så du kan få den bedste træning.
Tag træningen med hjem eller med udenfor.
Optimal for træning af øvre mave og…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste yogabold i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse yogabold:

Dyreste Yogabold på listen er Innovagoods – Fitnessbold Og Yogabold Med Modstandsring – Pink fra Gucca.dk med en pris på 279.95. Billigste udvalgte Yogabold er Toorx Yoga Træningsbold – Ø25 cm som du kan købe for 39.00 hos Fitnessshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 240.95 kr.
Ovenstående Yogabold data og priser er hentet fra 4 butikker (PanzerScreen.dk, Gucca.dk, Fitnessshoppen.dk, Apuls.dk). Alle Yogabold tilbud er opdateret i dag 02-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogabold guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogabold blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogabold:

5 måder hvorpå en yoga bold kan forbedre din yogatræning

Yoga bolden har været et populært redskab blandt fysioterapeuter i mange år, og det er også et stabilt redskab i både fitnesscentre og sportshaller.

Hvad er en yoga bold?

Du har garanteret allerede set en yoga bold, og mens du sidder og læser dette, har du måske også et klart billede af, hvordan den ser ud. De findes nemlig både i fitnesscentre og sportshaller, og de bliver brugt både for sjov og som et nøje udvalgt redskab til træningen.

Boldene findes i mange forskellige størrelser, men det er karakteristiske ved at være store og bløde. De er særligt gode til mave- og rygøvelser, men du kan faktisk træne hele kroppen med en bold – særligt hvis du gerne vil arbejde på din balance.

Hvis du er interesseret i de mange muligheder, som en yoga bold kan tilbyde dig, så er det rent prismæssigt et af de billigste redskaber, som du kan investere i.

Du kan udføre mange forskellige øvelser med en yoga bold

En af de første grunde til at yoga bolden kan forbedre din træning er, at du kan udføre så mange forskellige øvelser med den. Faktisk kan du træne hele kroppen ved hjælp af en yoga bold, og træningen kan endda være utroligt effektiv.

Eksempler på øvelser til maven kan for eksempel være ball-crunch, planken, rollaway, ryg-extensions og twists.

  • Ball-crunches er små mavebøjninger på bolden, hvilket styrker mavemusklerne.
  • Planken ser ud på samme måde, men du træner din balance samtidig, da du støtter armene på bolden og dermed skal balancere.
  • Rollaway øvelsen foregår ved, at du lægger dig på ryggen på bolden og ruller frem og tilbage.
  • Rygextensions foregår på den måde, at du ligger med maven på bolden og bruger rygmusklerne til at skabe afstand mellem dig og bolden.
  • Twists foregår ved, at du har det øverste af ryggen på bolden, mens benene står i 90 grader. Du har armene op i luften og twister dem til henholdsvis højre og venstre.

Eksempler på øvelser til overkroppen er wall-pushups og ball dips.

  • Wall push ups foregår som en almindelig armbøjning, men hvor du har armene på bolden og dermed skal balancere samtidig med, at du skubber dig selv op.
  • Ball dips er en tricep dip, men hvor du støtter armene mod bolden. Igen handler det altså både om styrke og balance.

Eksempler på øvelser til underkroppen inkluderer wall squats og leg curls.

  • Wall squats foregår ligesom øvelsen ville op ad en væg med den undtagelse, at du har bolden mellem din ryg og væggen.
  • Leg curls foregår ved, at du har fødderne på bolden og du skiftevis strækker benene og nærmest krøller dem ind under dig. Det styrker både baglår, baller og balance.

Alle øvelserne kan foregå i hjemmet

Der er mange, der ikke føler sig komfortable med at tage ned i et fitnesscenter. Der er også mange, der ikke synes, at de har tiden til det. Hvad er løsningen? Selvfølgelig at træne i hjemmet.

Med en yoga bold kan du træne og styrke alle musklerne i kroppen samtidig med, at du også træner din mobilitet og bevægelighed.

Det kræver blot et enkelt redskab – nemlig yoga bolden – før du har et helt hjemmefitness, der kan holde din krop sund og i gang.

Hvis du foretrækker at træne derhjemme, kan du altså hurtigt opgradere din træning med en yoga bold.

Et fantastisk redskab til at undgå genoptræning

Langt de fleste mennesker er blevet sat ind i et genoptræningsprogram på et eller andet tidspunkt – særligt dem, der lever aktivt.

Hvis du dyrker sport, så kan du nemt blive så begejstret, at du glemmer en eller anden lille detaljer, der ender med at resultere i en lang genoptræningsperiode, hvor du er sat ud af spillet.

Selvom det bedste middel mod dette selvfølgelig er altid at tænke dine handlinger igennem, så kan et andet middel være en yoga bold. Jo mere mobil og fleksibel din krop er, jo nemmere har du nemlig ved at undgå skader.

Et fantastisk redskab til at komme igennem genoptræningen

Hvis uheldet allerede er sket, så er yoga bolden til gengæld også det perfekte redskab til at komme succesfuldt igennem genoptræningen.

Netop fordi yoga bolden er med til at forbedre din mobilitet og bevægelighed, så bruger fysioterapeuter aktivt yoga bolden, når de hjælper atleter tilbage fra skader og også når de hjælper almindelige mennesker tilbage til hverdagen efter alvorlige skader.

Afhjælp muskelsmerter og spændinger

En yoga bold er – som navnet på redskabet antyder – også et fantastisk redskab til yoga. Dermed kan den altså også bruges til at afhjælpe muskelsmerter og spændinger i kroppen.

Mange af os sidder flere timer foran computeren – enten fordi vi går i skole og låst fast til skolebænken, eller fordi vi arbejder på kontor.

Uheldigvis er vores kroppe ikke skabt til at sidde stille, og derfor kommer du altså rigtigt langt med en omgang træning efter arbejdet. Det kan for eksempel være yoga, hvor du har fokus på ryg, skuldre og nakke, da det kan afhjælpe de problemer, som denne arbejdsstilling ellers forårsager i kroppen.

Hvis du har haft en hård træning og musklerne er spændte, så kan yoga også hjælpe på dette, og på den måde hjælpe dig hurtigere tilbage i fitnesscenteret.

Prøv dig frem med forskellige øvelser og styrk kroppen, mens du samtidig bliver bedre tilpas.