Bedste Toorx Yogabold: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Yogamåtte.dk » Alle guides » Yogabold » Toorx Yogabold

Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde Toorx yogabold. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Toorx yogabold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Toorx Yoga Træningsbold - Ø25 cm

1: Toorx Yoga Træningsbold – Ø25 cm

Tilbud: Kun 50.00 39.00 hos Fitnessshoppen.dk. Spar 11 kr. / 22 %

TOORX Yoga bold er et super fint redskab til bl.a. yogaøvelser. Bolden kan være med til at reducere spændinger i musklerne samt øge din udholdenhed i muskulaturen, hvilket medfører en stærk og smidig krop med en rigtig god balance. Bolden fås i en smart l… læs mere hos Fitnessshoppen.dk >>

Billede af Toorx Yoga Bold

2: Toorx Yoga Bold

Bedste pris: 159.00 hos Apuls.dk

Yoga Bold fra Toorx er den perfekte bold til yoga øvelser. Med træning på en yoga bold er der fokus på muskulaturen omkring mave og ryg, hvilket medfører en stærk og smidig krop med en rigtig god balance.Toorx Yoga Bold kommer i en lime grøn farve, og har… læs mere hos Apuls.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 16. maj:

Dyreste Toorx Yogabold på listen er Toorx Yoga Bold fra Apuls.dk med en pris på 159.00. Billigste udvalgte Yogabold er Toorx Yoga Træningsbold – Ø25 cm som du kan købe for 39.00 hos Fitnessshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 120 kr. – de 2 Toorx Yogabold vi har fundet koster i gennemsnit 99 kr.
Ovenstående Toorx Yogabold data og priser er hentet fra 2 butikker (Fitnessshoppen.dk, Apuls.dk). Alle Toorx Yogabold tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogabold guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogabold blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogabold:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Yogamåtte.dk

Mere med Toorx:

Er du vild med Toorx, men Yogabold var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Toorx: