Du er landet på Yogamåtte.dk, det helt rigtige sted at finde yogataske. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle yogataske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Yoga taske, GO Steady 3.0 (Sort)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Den Intelligente Krop.

Her kan “Yoga taske, GO Steady 3.0 (Sort)” fås til 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mandukas GO Steady yoga taske er vores største taske, med to separate rum.Det ene rum kan bruges til din måtte, og det andet rummer dit håndklæde, tøj eller andet tilbehør.  …

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

2: Yoga taske, GO Play (Sort/Black)

Anden anbefaling har vi fundet hos Den Intelligente Krop, hvor du kan købe Yoga taske, GO Play (Sort/Black) til kun 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mandukas GO Play yoga taske/bærestrop er slank, flot og dimensioneret til at passe enhver yogamåtte (maximal tykkelse 0,8 cm).Bedst af alt er at GO Play er udstyret med solide quick release spænder og en stor ekstern lomme til opbevaring af din telefon, v…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

3: Yoga taske, GO Light (Sort/Black)

Næste anbefaling er “Yoga taske, GO Light (Sort/Black)”.

Dagens bedste tilbud på “Yoga taske, GO Light (Sort/Black)” har vi fundet hos Den Intelligente Krop hvor prisen lige nu er 319,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
GO Light er en klassisk enkelt rums yogataske, der er rummelig, foret, med lynlås og har en indvendig lomme til værdigenstande.En komfortabel, justerbar skulderrem og et robust håndtag for nem transport.Størrelse : 71 cm lang og 15 cm i diameter.
kan rumm…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

4: Yogataske, økologisk – Petrol

Produkt nummer 4 på vores “yogataske-liste” er Yogataske, økologisk – Petrol som du lige nu kan købe for 179,- hos Youryogashop

Forhandlerens beskrivelse:
Taske til yogamåtte fra Lotuscrafts – Petrol Yoga taske i 100% økologisk bomuld med broderet OM symbol. Tasken rummer både yogamåtte og yogatøj.  GOTS certificeret. Til yogamåtter op til 65cm. bred og 6mm tyk Vaskes ved 30 grader…

Se hos Youryogashop ❯❯

5: Yogataske small, økologisk – Forest Green

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga taske fra Lotuscrafts – Forest Green Tasken i GOTS certificeret økologisk bomuld passer til en yogamåtte med en lille indvendig lomme med lynlås til din mobil, pung eller nøgler.
Der er ikke plads til andet. Tasken lukkes med snøre og din måtte skal…

Se hos Youryogashop ❯❯

6: Yogataske PUNE, økologisk – Cement grå

Sidste produkt på vores liste er Yogataske PUNE, økologisk – Cement grå som vi har fundet til 199,- hos Youryogashop.

Forhandlerens beskrivelse:
PUNE yoga taske fra Lotuscrafts – Cement grå 100% økologisk bomuld.
GOTS certificeret.   Rummelig taske af kraftig bomuldsstof med plads til både yogamåtten og accessories som blokke, yogabælte m.m. Skulderstrop samt mindre bærestrop i den ene ende.  Ly…

Se hos Youryogashop ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste yogataske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse yogataske:

Dyreste Yogataske på listen er Yoga taske, GO Steady 3.0 (Sort) fra Den Intelligente Krop med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Yogataske er Odin Yoga Taske som du kan købe for 19.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 430 kr.
Ovenstående Yogataske data og priser er hentet fra 5 butikker (Den Intelligente Krop, Youryogashop, Cykelpartner, Økofamilien, Apuls.dk). Alle Yogataske tilbud er opdateret i dag 02-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogataske guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogataske blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogataske: