Har du prøvet et oppusteligt badekar? Ro og afslapning i et badekar, også i små lejligheder eller udenfor

I disse tider hvor der er mange prisstigningerne generelt i samfundet med alt lige fra benzin, strøm, ferierejser og fødevarer, kan det være svært at finde plads i budgettet til spaoplevelser og wellness og luksus. Det kan være at der er mange der alligevel har brug for den spaoplevelser der gør, at man kan finde ro i hverdagen efter en travl dag på jobbet og få balanceret sit nervesystem.

Hvad gør man så, når man enten ikke har så mange penge i budgettet til dyre spaophold eller man bare bor i en meget lille lejlighed, hvor der ikke er plads til en jacuzzi, så kigger med denne vej, hvor vi vil se nærmere på et oppustelig badekar som din redning til en lækker hjemmespa eller udespa. Der er wellness håb forude, så læs med her.

Lav spa i din lille lejlighed

Måske har du allerede glemt alt om, at du kan få en rigtig dejlig spa oplevelse, når du bor i en lille lejlighed på femte sal midt i København. Men dette er ikke helt rigtigt, for nu kan du få et oppusteligt badekar, som ikke fylder særlig meget og som du kan puste op ved behov. Du behøver dermed ikke at have at have det stående permanent i badeværelset og du kan blot puste det op, når du har brug for en dejlig spa oplevelse med lækre skrub og cremer og shampoo og tørbørstning.

Spa i sommerhuset

Har i et sommerhus som i ejer eller lejer kan I også med fordel tage et oppustelig badekar med. Det kan nemt pakkes i bilen og fylder næsten ingenting på vejen derhen.. Når I er ankommet til sommerhuset og har brug for en rigtig dejlig afslappende oplevelse kan i nemt puste badekarret op og vupti, så har i lige pludselig en spaoplevelse foran jer.

I skal blot fylde badekarret med varmt vand og dernæst bruge noget dejlig bade olie eller skumbad, så i får en dejlig duft og en aromaterapeutisk oplevelse for sanserne. Denne oplevelse kan gøre forskellen i forhold til, at i ikke umiddelbart har råd til at booke jer ind på et dyrt spaophold og med et oppusteligt badekar kan i alligevel få en skøn spa oplevelse, der minder om dem, som I kan købe jer til hos spastederne.

Romantisk stund med kæresten

Har du brug for en romantisk stål sammen med kæresten og vil gerne lave en lækker spa oplevelser for to. Ja så er der mulighed for at stille det er oppustelig badekar opfylde det med varmt vand og bruge det som en romantisk anledning til at gøre noget godt for hinanden og skrubbet hinanden på ryggen og give dig selv en rolig stund sammen.

Der er ikke noget så beroligende romantisk som vand og følg gerne badekarret op med en dejlig duft som vi begge to godt kan lide. Det kan være rosen duft eller Geranium eller eucalyptus i en oppustelig spa.

I kan enten placere badekarret i badeværelset derhjemme og tænde en masse stearinlys og duftlys, eller I kan placere badekarret udenfor i haven på sommerhusgrunden, og nyde haven, naturen og luften. Det er noget, som både krop og sind vil sætte pris på og huske i kroppen, der bliver helt rolig og afslappet.

Med på ferien

Skal i ud at rejse, ud at flyve og være i en ferielejlighed, hvor der ikke er noget badekar, men blot et brusebad, kan I også tage det oppustelige badekar med her. I kan puste det op på badeværelset og fylde det med varmt vand og vupti, så har I et skønt bad i nye omgivelser. Det minder meget om et hotelophold, hvor man bare ser frem til at bruge badekarret, fordi mange mennesker ikke selv har et badekar derhjemme.

Det er dermed forbundet med ekstra luksus at synke ned i de brusende hvide bobler fra skumbaddet og bare ligge og boble i lang tid, mens man hører rolig zen musik og slapper fuldstændigt af. Med et oppusteligt badekar kan I gøre denne luksus til dagligdag, hvor I nyder en rolig stund, enten alene eller sammen med partneren. Det er hverdagsluksus, når det er bedst.

Giv din ven eller veninde en luksus spa hjemme hos dig selv

Inviter også gerne din bedste ven eller veninde på besøg og forkæl dem med et spa ophold hos dig selv. De vil påskønne det, og dernæst kan du give dem en lækker middag og rigtig forkæle dem. Hvem har ikke brug for det i dette travle liv, hvor der er meget stress i hverdagen? Det vil de påskønne også som en personlig gave fra dig, hvor du kræser ekstra om dem og sørger for, at deres nervesystem bliver roligt og afslappet.

Menu
Top